20% KORTIG GEBRUIK DE COUPON WELKOM
WAAROM DS LABORATORIES? Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt onze volledige productontwikkeling en levert producten die echt werken - ongeacht de ontwikkelingskosten.

DS LABORATORIES FEITEN

We hebben meer dan 15 jaar ervaring, en nu zijn we op missie om de persoonlijke verzorging radicaal te veranderen, door technologieën te ontwikkelen die een betekenisvol verschil maken in het leven van onze klanten.

  • 15 Jaar ervaring
  • 46 Landen
  • 10000 5-sterren beoordelingen
  • 2000000 Klanten wereldwijd
ONZE FILOSOFIE
DS Laboratories is een technologiebedrijf dat zich sterk richt op innovatie. Al onze producten hebben actieve bestanddelen die garant staan voor de beste doeltreffendheid, en die een hoge toegevoegde waarde bieden bij de verzorging van haar- en huidproblemen.
Innovatie
Innovatie komt niet in het gedrang door economische kosten. Ons O&O-team werkt op een kost-is-geen-bezwaar-basis om de grenzen van het mogelijke in technologie en onderzoek te verleggen. Elk product dat wordt gelanceerd moet bepaalde kenmerken en voordelen bieden die niet door een concurrent worden aangeboden. Als een product niet aan deze criteria voldoet, kiezen we ervoor het niet te maken om louter de rekken te vullen.
Verificatie
We zullen alle bevestigingen rigoureus testen en controleren door middel van klinische onderzoeken die de doeltreffendheid van het product ondersteunen. Als een stof of ingrediënt niet op deze wijze is gecontroleerd, wordt het niet gebruikt in onze producten.
Dit is de beste shampoo om haaruitval te voorkomen en te behandelen. Het levert cafeïne die de haargroei stimuleert en ook de negatieve effecten van testosteron in de haarfollikels tegengaat. Als u meer haar verliest dan normaal of als u voelt dat uw haar dunner wordt, is Revita de juiste shampoo voor u.
DR. ANTONELLA TOSTI,
ARTS, LID VAN DE AMERIKAANSE ACADEMIE VOOR DERMATOLOGIE
PROFESSOR DERMATOLOGIE
AAN FREDRIC BRANDT
Dr. Tosti, een wereldberoemde Italiaanse dermatoloog en wetenschapper, is adviseur van DS Laboratories. Zij is verantwoordelijk voor innovatieve bijdragen op het gebied van de dermatologie. Als uitgesproken autoriteit die voorstander is van wetenschappelijke ontwikkelingen, blijft ze de referentie in de haarverzorgingssector.
Revita shampoo has ingredients that may decrease hair loss such as caffeine and ketoconazole. It also does not have sodium lauryl sulfate or sodium laureth sulfate, which may cause a dermatitis, like many other shampoos.
Dr. Jerry Shapiro,
Md, Faad
Professor, Ronald O. Perelman Department of Dermatology at NYU Grossman School of Medicine
Dr. Jerry Shapiro is one of the most experienced hair dermatologists in the world and has specialized in hair disorders for the past 25 years. He is the first dermatologist in the world to exclusively restrict his practice to both medical hair and scalp disorders as well as hair transplant surgery. He holds a position as Professor of Dermatology at the Ronald O. Perelman Department of Dermatology at the New York University School of Medicine since 2007. Patients with scalp disorders come from all continents to consult with him in New York City. He is a sought after speaker and has appeared in national and international radio and television. He has been quoted in the media such as USA Today, ABC News, Men's Health, Oprah Magazine Dr. Oz, and Scientific American.

DS WERELDWIJD

DS Laboratories is een merk met een wereldwijd bereik met producten die door miljoenen mensen wereldwijd worden gewaardeerd en vertrouwd. DS Laboratories, actief in meer dan 46 landen, levert tastbare resultaten en is marktleider op het gebied van cosmetische dermatologie.

Milieubewust Biologisch afbreekbaar

Wij nemen onze inzet voor het milieu serieus, zowel in onze producten als in onze verpakkingen. Daarom introduceerden we onlangs een Oxobiologisch afbreekbare verpakking. Het is hetzelfde product, maar met minder afval.


Oxobiologisch afbreekbaar plastic wordt gemaakt met een mengsel van pro-afbreekbare additieven, die we tijdens het extrusieproces aan het plastic toevoegen. Dit additief zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van plastic afbreekt bij blootstelling aan hitte of zonlicht. Uiteindelijk breekt het plastic af tot het punt waarop het door micro-organismen kan worden verteerd. Hierdoor kan het plastic alsmaar sneller worden afgebroken - totdat het volledig is afgebroken tot kooldioxide, water en biomassa.

Bekijk een video over D2W

DS LABORATORIA IS EEN TROTSE DEELNEMER VAN:
20% KORTING
Eerste Bestellingen, gebruik Code SW20
WINKELEN
UW MANDJE