20% KORTIG GEBRUIK DE COUPON WELKOM

RETOURBELEID & VERZENDINGSINFORMATIE

Annuleringen, terugzendingen, terugbetalingen, schade en ontbrekende items

Annuleringsbeleid

Klanten kunnen een bestelling op elk moment annuleren VOORDAT deze is verzonden en er al een volgnummer in het systeem zit.

 

Retourzendingen, terugbetalingen, schade en ontbrekende items

De klant heeft 7 dagen na ontvangst van het artikel de tijd om het (ongeopend) naar ons terug te sturen op kosten van de klant, tenzij de bestelling wordt geretourneerd als gevolg van een fout in de verzendafdeling van DS Laboratories, zoals een verkeerd verzonden artikel.


De klant moet zich inschrijven voor het aanvragen van een Geautoriseerd retournummer.

Retourzending voor het annuleren van enig inschrijvingsorder nadat het is verzonden, dient de klant te betalen. Inschrijvingsopties worden heel duidelijk gemaakt op de website om verwarring te voorkomen.

Retourzending voor het annuleren van enig inschrijvingsorder nadat het is verzonden, dient de klant te betalen. Inschrijvingsopties worden heel duidelijk gemaakt op de website om verwarring te voorkomen.

Wij aanvaarden geen terugzendingen omdat de klant ontevreden is over het product. Wij verkopen cosmetische dermatologische behandelingen (geen genezingen) en geven geen garanties dat enig product werkt voor specifieke klanten. Wij raden u sterk aan en adviseren dat behandelingen binnen 60 tot 90 dagen na continu gebruik in werking treden.


Lees de product-ingrediënten om er zeker van te zijn dat u geen allergieën hebt voor het product of de producten die u koopt. DS Laboratories is NIET verantwoordelijk voor eventuele allergische reacties die u voor ons product kan hebben. Wij aanvaarden geen terugzendingen vanwege allergische reacties op onze producten.

Alle terugzendingen moeten worden goedgekeurd door een customer experience manager op contact@dslaboratories.com.


Retouradres:
DSHealhtcare Iberia SL
Active Ants
Zeelandhaven, 6
3433 PL Nieuwegein,
Nederland


Verzending

We kunnen naar vrijwel elk adres in Europa verzenden. Houd er rekening mee dat er voor sommige producten beperkingen gelden en dat sommige producten niet naar internationale bestemmingen kunnen worden verzonden.

Wanneer u een bestelling plaatst, schatten wij de verzend- en leveringsdata voor u in op basis van de beschikbaarheid van uw artikelen.

Houd er ook rekening mee dat de verzendtarieven voor veel artikelen die we verkopen op basis van gewicht zijn. Het gewicht van dergelijk artikel is te vinden op de detailpagina. Om het beleid van de rederijen die we gebruiken te weerspiegelen, worden alle gewichten naar boven afgerond tot de volgende volledige pond.

Alle producten worden binnen 2-4 dagen verzonden.

UW MANDJE